En apa

Vet ni hur skönt det är att slippa skåpluckor i köket!
Att vara utan dem gör livet sjukt lätt att leva :) Inga problem någonsin.
Till exempel när man ska slänga något skräp - bara att kasta in det! :D
Och när man ska ta ut något från ett skåp - om man är en sån som glömmer i exakt vilket skåp grejerna ska stå - så ser man på en gång var allt är. Toppen!
Och då har jag inte ens tagit upp hur lätt det är att plocka in disken. Sjuuuuuuuuuuuuukt lätt!




Nu har vi i och för sig luckorna på plats i köket, fick dem i tisdags. De blev ganska fula faktiskt, vi valde en grå färg men den är ganska ugly. Var mycket finare på visningsexen. Jag önskar att vi hade tagit vita, det skulle ha varit hett till våra mörka tapeter dessutom.
Laddar upp en bild på kökstapeterna!
bordet och stolarna ska förresten blir mörka sen.




Nu ska jag duscha hejdå


Tomt vardagsrum

Så vi målade ett träd på väggen!

Kikade på en bild vi hade googlat fram sen ritade vi lite med blyerts och efter det målade vi. Det blev asbra! Mycket bättre än vad vi trodde, speciellt eftersom vi gjorde det på fri hand :)




Vi har fixat lite mer på det nu där vi tyckte att det fattades grenar, men resultatet ser ut ungefär såhär!



Älskar headlines på jay leno förresten :D

drunk driver claims dog was driving




Hallådär

Jaaru nu har jag alltså en blogg.
Jag fattar inte hur man gör bloggen till en hotnessblogg, antar att det löser sig snart.
Känns som något slags tvång att första inlägget ska handla om att man har en ny blogg och det verkar som att jag också föll för den grejen.

Nu sitter jag i soffan och halvt surfar, halvt tittar på när micke spelar rock band. Sjukt tråkigt att titta på när andra spelar grejer så jag vet fan inte varför datorn inte har all min uppmärksamhet. Nyss testade jag att spela lite grann. Det gick inte direkt bra, känns inte som min grej. Det är för mycket olika grejer att tänka på, men men vem vet jag kanske blir världsmästare om några år. HEHEH.

Nä nu tror jag eventuellt ska försöka förstå mig på hur man fixar designen på bloggen, troligtvis kommer jag att göra något annat :)

Hejdådär


RSS 2.0